Published On: lun, sept. 25th, 2017

Un brailean catre Dragomir, despre asfaltarea strazilor: “Domnule Primar asteptam fapte, nu sa scriem pe Facebook. Gata cu scrisul, faptele le doresc urgent indeplinite”

Recent, primarul Dragomir a scris intr-o postare pe o retea de socializare ca Primaria se afla in licitatie pentru contractul de plombari si covoare asfaltice. Totodata, in aceeasi postare, Dragomir a subliniat faptul ca procedurile penru infiintarea “Diviziei proprii de asfaltare a Primariei” se afla pe ultima suta de metri, in prezent in SEAP fiind urcata licitatia pentru achizitionarea de utilaje. Bugetul Primariei pentru achizitionarea de utilaje este de aproximativ 900.000 de euro.

“GROPI – Suntem in procedura de licitatie publica pentru incheierea noului contract pentru plombari, trotuare si covoare asfaltice – Toate cele 4 societati participante (2 din Braila si 2 din Galati) au respectat conditiile tehnice si acum au fost solicitate clarificari pentru ofertele economice. Mai multe detalii nu va pot oferi din considerente de confidentialitate. Sper sa nu avem contestatii. Suma alocata din bugetul local: 6.534.764 lei – aprox 1.450.000 euro

DIVIZIA PROPRIE DE ASFALTARE A PRIMARIEI – Am primit oferte pentru urmatoarele utilaje noi: freza rutiera, vibrocompactor, placa de compactat, masina de raspandit emulsie bituminoasa, repartizor mixturi asfaltice si autogreder. Se analizeaza oferta economica. Ofertele pentru talpa compactoare au fost conform solicitarilor. Nu au fost depuse oferte pentru autobasculanta, buldoexavator si miniincarcator frontal. Pentru aceste utilaje se reia procedura de licitatie. Suma alocata din bugetul local 4.100.000 lei – aprox 911.000 euro”, a scris Dragomir.

In scurt timp, brailenii au comentat la postarea primarului. Acestia s-au impatit in doua tabere. Pe de-o parte, cei care il felicita si ii ureaza succes in continuare, iar pe de alta parte cei care ii atrag atentia ca s-au saturat de promisiuni pe Facebook si fapte cam deloc.

“Domnule Primar asteptam fapte, nu sa scriem pe Facebook. Gata cu scrisul, faptele le doresc urgent indeplinite”, “Sa inceapa in sfarsit asfaltarea. Ne rupem masinile in gropile din carosabil”, “Felicitari!!!Avem incredere in dumneavoastra ca o sa faceti o treaba excelenta”, “Va invit pe Plevnei intre Republicii si Garii sa vedeti ce este acolo… Si nu o spunem cu rautate, dar trebuie luate masuri…”, sunt doar cateva dintre comentariile brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>