Published On: mie, sept. 20th, 2017

Un brailean a ajuns pe mana politistilor dupa ce a spart geamul unei case de pariuri

In urma cercetarilor efectuate de catre politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, in cursul zilei de luni, a fost identificat un brailean, in varsta de 37 de ani, banuit ca, in dupa-amiaza zilei de 10 august a.c., ar fi spart geamul de la usa de acces in incinta unei case de pariuri, de pe Bulevardul Dorobantilor.

Prejudiciul creat societatii in cauza a fost recuperat, iar in cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei au organizat si desfasurat o actiune pe linia identificarii persoanelor condamnate la pedepse privative de libertate.

Cu acesta ocazie a fost depistat, pe raza orasului Faurei, un barbat, in varsta de 38 de ani, din satul Dudescu, comuna Zavoaia, pe numele caruia Judecatoria Faurei a emis, la data de 15.09.2017, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 ani si 6 luni pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>