Published On: vin, sept. 8th, 2017

Un barbat a fugit din spital si nu mai este de gasit

disparut-infobrailaLa data de 6 septembrie a.c., o femeie de 75 de ani s-a prezentat la sediul Politiei Orasului Insuratei si a sesizat disparitia, de la data de 05.09.2017, a fiului sau, Alexandru Romica Relu, in varsta de 52 de ani, care a plecat in mod voluntar din incinta Spitalului de Urgenta Braila, unde se afla pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Semnalmente: inaltime 165 de cm, constitutie robusta, ochii caprui, calvitie pronuntata, are deficiente in vorbire, iar ca semne particulare, prezinta pe fiecare dintre brate doua desene cu chipuri de femei, pe un brat avand inscriptionat “STELA”, iar pe celalalt “ANGELICA”.

Imbracaminte si incaltaminte: tricou negru, cu maneca scurta, pantalon de trening negru cu dungi albe pe partile laterale, incaltat cu o pereche de papuci din guma, negri.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>