Published On: joi, sept. 7th, 2017

Un barbat a fost fugarit ziua in amiaza mare de un cutitar

In cursul zilei de marti, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila au fost sesizati de catre un brailean cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe raza localitatii Cazasu , a fost amenintat si fugarit de catre o  persoana care avea asupra sa un cutit.

In urma verificarilor efectuate, politistii l-au identificat in incinta unui bar din localitate, pe un barbat, in varsta de 41 de ani, din Cazasu, banuit de comiterea faptei.

 Deoarece persoana in cauza s-a manifestat violent, a fost imobilizata si perchezitionata de politisti, ocazie cu care au gasit pe masa unde acesta ar fi consumat bauturi alcoolice, un obiect taietor-intepator, avand o lungime totala de 35 de cm.

 In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase si  amenintare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>