Published On: vin, sept. 22nd, 2017

Toamna aceasta Braila Mall a pregatit vizitatorilor o serie de evenimente inedite de petrecere a timpului liber

La final de septembrie, Braila Mall aduce distractie, delicii gastronomice, intreceri sportive si un targ de agricultura pentru toti cei care vor trece pragul centrului comercial. Participantii sunt asteptati cu mic, cu mare sa descopere evenimentele speciale de toamna.

In aceasta toamna, Braila Mall le-a pregatit vizitatorilor o serie de evenimente inedite atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Toti participantii sunt invitati sa ia parte la activitatile speciale organizate de catre centrul comercial cum ar fi targul de agricultura, super concursul de indemanare pe bicicleta pentru copii, food trucks-urile cu mancare delicioasa si multe altele.

Primul eveniment va avea loc duminica, pe 24 septembrie, incepand cu ora 09:00 si este realizat in parteneriat cu Asociatia Bike Works. Evenimentul “Juniorii pedaleaza” este dedicat celor mici care se vor putea intrece la un super concurs de indemanare pe bicicleta si vor primi cele mai cool premii: vouchere, rucsaci, intrari la patinoar si alte premii surpriza. Toti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani sunt asteptati sa se distreze si sa simta spiritul aventurii in cadrul intrecerii sportive, desfasurate in parcarea mall-ului care va fi special amenajata pentru cursa de biciclete.

In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, intre orele 11:00 – 22:00, vizitatorii vor putea descoperi timp de 4 zile cele mai noi utilaje si masini agricole in cadrul Targului de Agricultura, organizat in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. La Targ vor mai fi prezenti producatori, mesteri populari si horticultori care isi vor expune echipamentele si utilajele agricole.

In premiera pentru braileni, la editia din acest an, acestia se vor putea bucura de un rasfat culinar desavarsit la Braila Parking Food. Pentru ca mancarea cea mai buna se asociaza cu spatiile deschise, vizitatorii sunt asteptati in parcarea mall-ului cu un meniu senzational de gustos: burgeri, hotdogs, sandwichuri, pizza, inghetata si multe alte bunatati pentru intreaga familie.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>