Published On: joi, sept. 21st, 2017

Tentativa de omor in judetul Braila / Un barbat s-a napustit cu un cutit asupra colegului de munca

La data de 19 septembrie, ora 1:40, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au fost sesizati, prin apel 112, de catre un tanar de 28 ani, din localitatea Braiesti, judetul Buzau, cu privire la faptul ca l-a lovit cu un cutit pe un barbat de 33 de ani, din aceeasi localitate.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, in sensul ca, in timp ce se aflau la o ferma din extravilanul comunei Jirlau, unde cei doi barbati munceau ca zilieri, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, tanarul in cauza l-ar fi lovit cu un cutit pe barbatul de 33 de ani.

Banuitul a fost depistat de politisti avand asupra lui un cutit cu lama de 18 cm, care a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.  

Persoana vatamata a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde medicii au stabilit ca necesita 23-25 de zile de ingrijire medicala.

Cercetarile in cauza s-au desfasurat sub directa coordonare a  procurorului criminalist  din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, iar fata de tanar  s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore, pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor.

Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>