Published On: vin, sept. 29th, 2017

Teatrul Excelsior organizeaza cea de-a treia editie a Festivalului de teatru profesionist dedicat adolescentilor

1Teatrul Excelsior organizeaza cea  de-a treia editie a Festivalului de teatru profesionist dedicat adolescentilor – EXCELSIOR TEEN-FEST, care se va desfasura intre 30 septembrie si 8 octombrie 2017. Evenimentul, organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, se afla sub semnul Culturii urbane. In sectiunea oficiala a festivalului sunt incluse spectacole din Braila, Bucuresti, Sibiu si Timisoara. Vor avea loc nu numai spectacole, ci si ateliere, alte evenimente conexe.

Selecţia, realizata de criticul de teatru Oana Bors, este axata pe doua direcţii: spectacole care ating universul de preocupari, probleme, teme de viaţa ale adolescenţilor – Teen Attitude şi „re-citiri” regizorale ale textelor din marea dramaturgie, care fac parte din programele de studiu ale adolescenţilor – Reborn Classics.

Teatrul” Maria Filotti” a fost invitat in sectiunea Teen Attitude cu spectacolul SUNTRACK (In cautarea sunetului pierdut intr-un oras cu soare), scenariul si regia Radu Afrim .Reprezentatia va avea loc in Sala Mare a Teatrului ODEON luni, 2 octombrie de la ora 19.00. Trupa braileana va „ povesti „ publicului din capitala despre poezia , farmecul , dar si asprimea vietii de zi cu zi din zona noastra si din spatiul muntilor Macin.

Initiat din dorinta de a le oferi adolescentilor o alternativa la activitatile lor cotidiene si conceput special pentru a raspunde nevoii lor de a se exprima liber, EXCELSIOR TEEN-FEST a devenit atât un spatiu creativ nou, cât si o platforma educationala dedicata tinerei generatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>