Published On: mie, sept. 20th, 2017

Spargatorii de seminte prinsi si amendati

In perioada 12 – 19.09.2017, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010. 

Pentru comercializarea si consumul semintelor pe strazi sau in alte locuri publice, au fost depistate si sanctionate contraventional 16 persoane cu amenzi in valoare de 2.200 lei.

Exemplificam:

          – S.M.-C., in varsta de 19 ani, din sat/com.Tufesti, jud.Braila – cu amenda in valoare de 200 lei – fiind depistat pe str.Portului in fata Administratiei Zonelor Libere consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

         – B.A.-D., in varsta de 18 ani, din sat/com.Tufesti, jud.Braila – cu amenda in valoare de 200 lei – fiind depistat pe str.Portului in fata Administratiei Zonelor Libere consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

          – C.L.-D., in varsta de 20 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 200 lei – fiind depistat pe str.Portului in fata Administratiei Zonelor Libere consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

         – A.I., in varsta de 39 ani, din sat/com.Ramnicelu, jud.Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Aleea principala din Parc Monument consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

          – P.V.tin, in varsta de 23 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Bd.Independentei in dreptul Blocului 1 consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

          – D.A.-V.tin, in varsta de 18 ani, din Galati, str.Garofitei, jud.Galati – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Bd.Independentei in fata Blocului 1 consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

          – U.A.-I., in varsta de 17 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Bd.Independentei in fata imobilului cu nr.342 consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

          – B.G., in varsta de 17 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Bd.Independentei in fata imobilului cu nr.342 consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>