Published On: vin, sept. 29th, 2017

Schimbari la Braila Mall / Brailenii se vor bucura de patru branduri noi

Foto Mizar_infobrailaDin aceasta toamna, vizitatorii sunt asteptati la Braila Mall sa descopere noile destinatii de cumparaturi si de petrecere a timpului liber. Portofoliul centrului comercial se extinde cu patru noi branduri: Lee Cooper, Mizar, Pizza Romana si Inmedio.

Braila Mall le-a pregatit vizitatorilor o serie de noutati, prin extinderea gamei de servicii si prezenta unor noi branduri comerciale. Oferta centrului comercial se reconfigureaza prin deschiderea a doua branduri de moda, Lee Cooper si Mizar, acestora alaturandu-se magazinul de presa Inmedio si restaurantul Pizza Romana.

Pasionatii de fashion vor putea regasi in galeria mall-ului, incepand cu data de 15 septembrie, magazinul Lee Cooper, cu o suprafata de 87 metri patrati – unul  dintre cele mai populare branduri din lumea modei si, in special, din cea a denimului autentic. Cel de-al doilea magazin de moda care va intra de la sfarsitul lunii septembrie in portofoliul Braila Mall este Mizar. Acesta va pune la dispozitia publicului feminin, intr-un spatiu de aproximativ 114 metri patrati, tinute vestimentare care evidentiaza cu succes identitatea femeii moderne. 

Foto LeeCooper_infobrailaDe asemenea, deschiderea magazinului de presa Inmedio, completeaza lista de optiuni pentru comunitatea locala, iar Pizza Romana intregeste oferta culinara a centrului comercial si isi asteapta clientii cu preparate delicioase, intr-un spatiu de 53 de metri patrati.

“Suntem atenti la dorintele clientilor nostri si lucram constant pentru a le oferi cea mai avansata experienta de shopping si petrecere a timpului liber. Pentru asta, investim permanent in mentinerea standardelor cu care ne-am obisnuit vizitatorii si ne bucuram ca, la inceputul acestui sezon, le putem oferi noi branduri si experiente. Deschiderea celor patru locatii consolideaza pozitia centrului comercial in regiune, punand la dispozitia publicului cel mai bogat mix comercial, destinat tuturor varstelor si intereselor”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager in cadrul NEPI Rockcastle.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>