Published On: mar, sept. 26th, 2017

“Povesti muzicale pentru copii”

Sambata 30 septembrie 2017, incepand cu ora 10:30, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra", elevii din scolile brailene sunt invitati la spectacolul "Povesti muzicale pentru copii"

          Alexandru Gavrilovici, violonist elvetian de origine romana, este fondatorul "Academiei Sighisoara", un festival international de renume pentru tineri muzicieni din intreaga lume, care are loc anual la Sighisoara, incepand cu anul 1993.

          Marie Trottmann, harpista de exceptie, docent la Academia de Muzica din Neuchatel/Elvetia, preda si interpreteaza pentru "Academia Sighisoara" din 2012.

          De origine brailean, Aurelian Bacan este solo-clarinetist in cadrul Orchestrei Filarmonicii de Stat "Transilvania" din Cluj-Napoca si doctorand al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima", ramanand foarte activ si in domeniul compozitiei.

          Programul va cuprinde lucrari de George Enescu, Aran Haciaturian, Jacques Ibert, Bela Kovacs, Camille Saint-Saens, Constantin Silvestri si Igor Stravinsky.

      Organizatori: Filarmonica "Lyra-George Cavadia", Consiliul Judetean Braila, in parteneriat cu Ambasada Elvetiei in Romania si Asociatia Cultura Viva Sighisoara, cu sprijinul Primariei Municipiului Braila si al Teatrului "Maria Filotti" Braila

  Biletele pot fi achizitionate de la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52(Casa Tineretului), de luni pana vineri intre orele 8:00 si 18:00 si la Sala de Concerte a Palatului "Lyra" in ziua evenimentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>