Published On: mie, sept. 6th, 2017

Politistii braileni au actionat pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordina si siguranta publica/ S-au dat amenzi in valoare de 43.685 lei

In cursul zilei de luni, politistii braileni au actionat, atat in municipiu, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 6 societati comerciale, legitimat 119 persoane si au verificat 83 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 23 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 63 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 43.685 de lei.

Dintre amenzile aplicate 54 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 la OUG 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>