Published On: vin, sept. 22nd, 2017

Politistii au verificat 21 societati, 137 de autovehicule si au aplicat sanctiuni in valoare de 45.878 de lei

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Politiei Municipiului Braila si de la Politiile Orasenesti Ianca si Viziru, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 21 de societati comerciale, legitimat 99 de persoane si au verificat 137 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest sase soferi.

De asemenea, acestia au constatat 29 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni, in valoare totala de 45.878 de lei.

Dintre acestea, 46 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 9 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, si 4 la alte acte normative.

            

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>