Published On: vin, sept. 8th, 2017

Politia si jandarmeria pe strazi: amenzi si contraventii pentru nerespectarea legilor

jandarmi-si-politisti-infobrailaIn cursul zilei de ieri, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, atat in municipiu, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 3 societati comerciale, legitimat 67 de persoane si au verificat 34 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 10 soferi.

De asemenea, acestia au constatat 21 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 14.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 11 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 10 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>