Published On: lun, sept. 18th, 2017

Podul peste Dunare va avea in cateva saptamani constructor / Seful CNAIR: “Este cel mai complex obiectiv lansat dupa Revolutie. Vom intra in Top 5 in Europa”

Stefan Ionita, directorul general al CNAIR, a declarat in cadrul emisiunii “Ultima Editie” a TVR ca vom avea in cateva saptamani un constructor pentru podul suspendat de la Braila, care va intra in Top 5 in Europa.

“Pentru podul suspendat de la Braila, vom avea in cateva saptamani un constructor. Este cel mai complex obiectiv lansat dupa Revolutie. Vom intra in Top 5 in Europa”, a spus Ionita.

Mai mult, Stefan Ionita a vorbit si despre proiectele Comarnic-Brasov si Pitesti-Sibiu.

“Proiectul Comarnic-Brasov este esential pentru dezvoltare, alaturi de Pitesti-Sibiu. Ambele proiecte se justifica. La sfarsitul anului 2020 putem avea o autostrada care sa traverseze muntii. Dar aceasta tine si de o legislatie coerenta in domeniul achizitiilor”, a mai adaugat Stefan Ionita.

Directorul CNAIR a mai spus ca urmeaza sa mai lanseze anul acesta alte proiecte, in valoare de 17 miliarde de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>