Published On: vin, sept. 29th, 2017

Piata Concordia va intra intr-o reabilitare totala / Dragomir: “Vom realiza si inchiderea pietei prin montarea unor panouri, astfel sa avem un prim test a tot ce inseamna piete inchise”

In plenul sedintei Consiliului Local Municipal, consilierii au votat in unanimitate majorarea capitalului social al SC Administratia Pietelor si Targurilor SA Braila in vederea executarii de reparatii capitale si modernizare in Piata Concordia.

La acest proiect, unul dintre consilierii PNL a luat cuvantul si a spus ca liberalii sustin proiectul amintit mai sus si ca el se bucura ca se doreste modernizarea pietelor din municipiu, mai ales ca unele proiecte au fost demarate in perioada in care era el director la Administratia Pietelor si Targurilor.

"Vroiam sa va spun ca grupul consilierilor PNL voteaza acest proiect. Si eu personal ma bucur pentru acest proiect, precum si alte proiecte care sunt trecute si sponsorizate, precum si majorarea capitalului. Sunt proiecte incepute in perioada in care eu eram director la Administratia pietelor si targurilor. Se pot vedea in bugetul de venituri si cheltuieli ai anilor  2014, 2015", a spus liberalul.

Raspunsul primarului Dragomir nu s-a lasat mult asteptat si i-a dat consilierului un replica plina de o ironie fina. Edilul sef a subliniat ca s-ar fi bucurat daca aceste proiecte incepute de liberali in urma cu mai multi ani s-ar si finalizat, pentru ca, astfel, acum putea sa se ocupe de alte proiecte.

"Ma bucur ca va bucurati domnule consilier. Eu m-as fi bucurat mai mult daca in perioada in care dumneavoastra erati director aceste proiecte se finalizau. Dar iata ca suntem astazi impreuna. Unii s-au gandit probabil la ele, dar intamplarea face ca noi, astazi, sa le finalizam. Suntem convinsi ca daca ele erau finalizate atunci, astazi discutam despre proiecte mult mai moderne ale pietelor, dar trebuie sa incepem de undeva. Cert este faptul ca aseara s-a postat in SEAP toata documentatia pentru Piata de Gros pentru Obor, si invitam toate societatile, din Braila in special, dar si din alte parti, pentru ca nu putem restrictiona accesul nimanui, sa vina sa participe la aceasta licitatie, pentru a avea o Piata moderna de Gros. La Piata Concordia vom avea o reabilitare totala pe zona care apartine zonei Primariei Municipiului Braila, plecand de la acel acoperis sfasiat pana la reabilitarea pardoselei, tarabe noi, inlocuirea acoperisului si la chioscurile din zona respectiva. Vom realiza si inchiderea pietei prin montarea unor panouri, astfel sa avem un prim test a tot ce inseamna piete inchise", a raspuns Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>