Published On: vin, sept. 22nd, 2017

Peste 4 milioane de euro pentru asfaltarea strazilor din Chercea

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marian Dragomir a spus ca licitatia pentru asfaltarea mai multor strazi din Chercea a fost lansata in SEAP. Suma alocata din bugetul local si national pentru putin peste 10 km de strazi este de aproape 19 milioane de lei(peste 4 milioane de euro).

“Pentru Chercea s-a lansat deja in Sistemul Electronic de Achizitii Publice(n.r. SEAP) licitia pentru 10,6 km din cei aproximativ 18 km neasfaltati. Faza 1, cea de proiectare a fost realizata, licitatia este in desfasurare acum pentru proiectare si executie. Termenul de depunere al ofertelor finale este 6 octombrie a.c., urmeaza dupa aceea ca de obicei, eternele contestatii. Suma alocata, din bugetul local si national, este de 18 955 711 lei, TVA inclus.Temerea ca o strada sa ramana neasfaltata nu ar trebui sa mai existe, deoarece am facut public pe site-ul Primariei Braila lista tuturor strazilor care sunt asfaltate si cele care sunt neasfaltate. Lumea poate sa verifice, asa cum a facut inca de la inceputul mandatului, situatia reala pe site-ul Primariei Municipiului Braila.(…)

La bugetul aferent anului 2018 vom aloca diferenta pana la 18 km cu finantare din bugetul Primariei Municipiului Braila si sper sa intram si pe o finantare cu bani de la Consiliul Judetean, pentru restul de strazi. In paralel in data de 10 octombrie avem termenul limita pentru modernizarea tronson: Soseauna Focsani, intre Comuna din Paris si Soseaua de Centura, extindere la 4 benzi, acolo unde avem doua benzi. Urmeaza sa postam licitatiile pentru cei 9,6 km de strazi neasfaltate din Lacu’ Dulce, cei 11,8 km de strazi din Pisc – Brailita – Vidin si zona Comorofca si cei 8,6 km din zonele Viziru, Buzaului si Radu Negru”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>