Published On: vin, sept. 8th, 2017

O tanara de 26 de ani si soferul masinii in care se afla au ajuns la spital in urma unui accident / Soferul vinovat consumase alcool

La data de 7 septembrie, in jurul orei 10:00, un brailean, in varsta de 43 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe DE 87, in afara municipiului, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa, intrand in coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a primului sofer si a unei pasagere de 26 de ani, din cea de-a doua masina, acestia fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internati.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul soferului de 43 de ani rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,80 mg/l.

Totodata, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>