Published On: joi, sept. 28th, 2017

O gura de oxigen pentru sportul brailean / Consilierii locali au aprobat finantarea sportului

Astazi, sportul brailean a primit o veste foarte buna dupa ce consilierii locali municipali au votat in unaminitate proiectele de pe ordinea de zi prin care Primaria Braila va putea finanta cele mai importante echipe din oras. Astfel, in viitorul apropiat HC Dunarea Braila, Dacia Unirea Braila, Asociatia Club Sportiv Sport Plus si Clubul Sportiv Cuza Sport vor primi finantare nerambursabila din partea Primariei.

Aceasta veste vine ca o gura de oxigen, in special pentru echipa de handbal care are probleme serioase, fiind nevoita sa joace doar cu 11 jucatoare in primele trei etape ale noului sezon. In ciuda acestui lucru, echipa s-a descurcat rezonabil, fiind pe pozitia a sasea, avand ca obiectiv o clasare pe locurile 1-5. Problemele la echipa au fost cauzate de Curtea de Conturi care a blocat finantarea clubului de catre Consiliul Judetean. Aceasta problema se poate rezolva in viitorul apropiat, intrucat reprezentatii CJ Braila au inaintat o contestatie fata de acesta decizie a Curtii de Conturi. Daca decizia va fi una favorabila Consiliului Judetean, lucrurile vor intra pe un fagas normal la echipa, iar jucatoarele se vor putea concentra pe jocul prestat, lucru foarte important, mai ales ca urmeaza jocurile din Cupa EHF.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>