Published On: lun, sept. 25th, 2017

Niciun weekend fara politistii braileni pe strazi / Acestia au confiscat 13 tone de porumb si o tona de struguri

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 22  si 23 septembrie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 115  societati comerciale, legitimate 615 persoane, dintre care 23 au fost controlate corporal, si oprite in trafic 148 de autovehicule, finnd testati cu aparatul etilotest 25 de soferi. De asemenea, acestia au constatat doua infractiuni si 166 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 59.350 de lei.

Dintre amenzile aplicate 87 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 39 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 15 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 15 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, si 10 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au retinut 4 permise de conducere, au retras 3 certificate de inmatriculare si au confiscat canitatea de 13.120 kg de porumb si 963 kg de struguri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>