Published On: joi, sept. 28th, 2017

Mihail Chirita, fostul director de la CUP “Dunarea”, a incetat din viata / Consilierii locali au tinut un moment de reculegere

Mihail Chirita, fostul director general, timp de mai multi ani, al Companiei de Utilitati Publice Dunarea Braila si membru in consiliul de administratie al acestei societati a murit astazi din cauza unor probleme cardiace. In varsta de 69 de ani, a fost transportat de urgenta la spital, dar in ciuda eforturilor medicilor de a-l tine in viata, acestia nu au mai putut decat sa declare decesul.

Astazi, in plenul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal, primarul Dragomir a dorit sa se tina un moment de reculegere in memoria acestuia, intrucat sedinta s-a tinut in sala de conferinte de la CUP “Dunarea”, cladire care s-a construit la propunerea lui Mihail Chirita.

“Avand in vedere ca suntem la CUP “Dunarea” intr-o cladire care s-a construit la initiativa dansului, consider ca este necesar sa avem un moment de respect fata de memoria dansului, sa tinem un moment de reculegere”, a spus Dragomir.

Sa se odihneasca in pace!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>