Published On: mar, sept. 19th, 2017

Mihai Tudose pune biciul pe companiile de energie electrica: “Enel in loc sa se ocupe de ceea ce ar trebui sa faca, a inceput o activitate de PR foarte activa cat de buni si frumosi sunt ei”

Premierul Mihai Tudose, aflat marti in vizita la Timisoara, dupa dezastrul produs de natura, a pus biciul pe companiile de energie electrica avand in vedere ca multe localitati din vest sunt fara curent. Acesta a spus ca cei de la Enel ar trebui sa se concentreze mai mult de activitatea lor principala decat de PR-ul pe care in face in ultima perioada, iar de cei de la ANRE premierul a spus ca in ultima perioada parca dorm.

“Am amanat sedinta de guvern de maine, poimaine, ca sa putem obtine toate avizele si sa fim in regula din punct de vedere legal. Inca o data, felicit toate autoritatile, tot ce inseamna comitet de situatii de urgenta. I-am transmis si dlui primar (n.r. Nicolae Robu) ca mai sunt niste probleme (…) Incercam sa reparam cat putem, sa dam o mana de ajutor la ceea ce inseamna pagube pe toata zona afectata. Am sperante ca se va incheia si activitatea Enelului care, in loc sa se ocupe de ceea ce ar trebui sa faca, a inceput o activitate de PR foarte activa cat de buni si frumosi sunt ei. (…) Si ANRE parca doarme in ultima perioada. Dat fiind faptul ca vine iarna a intrat in hibernare”, a spus Tudose.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>