Published On: joi, sept. 21st, 2017

Marian Dragomir: “Intram sa plombam toate gaurile de pe strazile laturalnice, deoarece le-am finalizatat pe cele de pe strazile principale”

Primarul Marian Dragomir a spus in cea mai recenta conferinta de presa ca una dintre marile probleme ale brailenilor, gropile de pe strazile latularnice, dintre blocuri, este aproape de a deveni istorie. Acesta a spus ca se afla in procedura pentru noul contract de plombari si ca la licitatie si-au depus ofertele patru societati. Totusi, acesta nu s-a aratat foarte optimist cand s-a pus problema rapiditatii cu care se va trece peste aceasta etapa birocratica. Dragomir a subliniat faptul ca se asteapta ca una dintre firmele participante sa faca contestatie.

“Suntem in procedura pentru noul contract de plombari, pentru ca vreau sa intram sa plombam toate gaurile dintre blocuri, de pe strazile laturalnice, deoarece le-am finalizatat pe cele de pe stazile principale. Am terminat si drumul catre bac, acel drum etern care a inghitit o cantitate foarte mare de lucrari. Ma astept sa conteste si aici una dintre cele patru societati participante. Nu exclud faptul ca la un moment dat, pe pricipiul <<daca nu lucrez eu sa nu lucreze nici altcineva>>, sa avem si o astfel de practica”, a spus Dragomir.

Totodata, edilul sef a vorbit si despre firma Telor care a lasat balta lucrarile pe Calea Galati. Dragomir a suspectat inca de la inceput ca aceasta firma nu-si va respecta contractul fiind in insolventa, dar din pacate nu Primaria decide cine castiga o licitatie.

“Erau mici intarzieri acelea, nu erau intarzieri care generau rezilierea contractului. Noi am atentionat din timp, pentru ca am avut anumite banuieli aici, cand o societate in insolventa castiga o licitatie trebuie sa fii prevazator. Din pacate, nu stabilim noi cine castiga licitatia, ea se castiga in baza unei proceduri legale.

Marti, saptamana trecuta, am avut termen in instanta pe ordonanta presedintiala privind judecarea cu celeritate a acestei situatii si eliberarea amplasamentului de catre cei de la Telor, au cerut termen, li s-a dat termen vineri, saptamana trecuta, atunci au cerut termen sa vina in instanta alaturi de lichidator, au primit termen pentru marti, 19 septembrie. Asteptam decizia instantei, deoarece noi am parcurs toate caile legale.

Nu poate nimeni de la Directia tehnica din Primarie – si cu atat mai putin primarul – sa se duca sa-i dea afara cu forta, desi mi-as dori acest lucru. Noi trebuie sa respectam o procedura legala, pentru a nu avea maine o plangere penala pentru abuz in functie”, a mai adaugat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>