Published On: mie, sept. 13th, 2017

Marian Dragomir despre spatiile de parcare : ‘‘ Este adevarat ca sunt insuficiente dar nu putem sa stricam spatiile verzi’’

Primarul Marian Dragomir, a dezbatut in ultima conferinta, problema parcarilor din oras si despre cum ar putea fi desfiintarea garajelor o solutie a acestei probleme.

Acesta a mai specificat si ca urmeaza sa mai fie amenajate inca 38 de locuri de parcare in fata bazinului olimpic..

‘’Mai sunt alte loturi de parcari intre blocuri la fel de numeroase, de aproximativ 200 de locuri de parcare in toate cartierele din municipiul Braila, aflate in diverse faze. De la poarta liceului Sportiv si catre bazinul olimpic si Sala Polivalenta, toate garajele vor disparea. De la gardul liceului catre fabrica de case, asa cum e cunoscuta, garajele vor ramane. Aveti locurile de parcare schitate. 38 sunt. Exista un spatiu verde in fata Salii Polivalente care nu va fi afectat de lucrari. In fata Salii Polivalente sunt locuri de parcare si vor mai fi si cele 38 in fata bazinului olimpic. Este adevarat ca sunt insuficiente dar nu putem sa stricam spatiile verzi pentru ca nu vom primi niciodata avizul de la Agentia pentru Protectia Mediului’’, a declarat edilul sef.

Intrebat daca solutia pentru a scapa de garaje ar putea fi aceste parcari, primarul a raspuns afirmativ.

‘’Daca verificati zone din lotul de parcari anuntat anterior o sa vedeti ca acolo exista si anumite garaje dar si foarte mult spatiu viran. Garajele acelea deja au fost ridicate de pe amplasament. Nu intram foarte abuziv pentru ridicarea tuturor garajelor ci mergem in special pe zonele abandonate si in ani si ani vom ajunge sa avem spatii foarte vizibile si decente peste tot’’, a adaugat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>