Published On: joi, sept. 7th, 2017

Marian Dragomir despre cursele ilegale de masini si motociclete: “Politia Rutiera ar trebui sa-si concentreze mai mult atentia pe acest aspect”

curse ilegaled

Edilul sef,Marian Dragomir si-ar dori ca pe strazile Brailei sa fie mai multe echipaje de la Politia Rutiera pentru ca din punctul sau de vedere astfel s-ar stopa actele de teribilism, referindu-se la cursele ilegale de masini,motociclete si nu numai.

„Politia Locala nu are dreptul sa opreasca nicio masina aflata in trafic,aceasta este legislatia. Nu are competenta sa masoare numarul de decibeli sau viteza  autoturismului aflat in deplasare. Aceste aspecte apartin competentei Politiei Rutiere si cred ca ar trebui sa existe o prezenta mult mai numeroasa in special dupa ora unu noaptea in municipiul Braila. Mie imi place comunitatea motociclistilor, cunosc motociclisti. Unii dintre ei sunt super baieti, ca sa spun intr-un limbaj adecvat lor, dar, din teribilism, auzim de foarte multe ori noaptea cum se tureaza motoarele. Locuiesc pe Buzaului, la al treilea bloc de la strada principala, si pe la doua noaptea se aude cum se tureaza motoarele. Dar nu trebuie sa dam vina doar pe motociclisti,sunt si soferi de autoturisme  care noaptea fac intreceri pe strazile din municipiul Braila, si cred ca Politia Rutiera ar trebui sa-si concentreze mai mult atentia pe acest aspect”, sustine, Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>