Published On: mie, sept. 27th, 2017

Marian Dragomir, despre asistatii social: “Asistatii social sunt folositi in limita in care au posibilitatea de a munci, deoarece foarte multi dintre ei vin cu scutire de la medic”

asistati_social_romania_infobrailaPotrivit ultimelor rapoarte intocmite de Institutul National de Statistica, la nivelul intregii tari sunt aproximativ 6,5 milioane de beneficiari de asistenta sociala, dintre care 246.000 beneficiari ai venitului minim garantat. In judetul nostru exista aproximativ 100.000 de asistati social.

Recent, un brailean i-a cerut primarului Marian sa ia masuri in ceea ce-i priveste pe beneficiarii venitului minim pentru ca Administratia Locala plateste foarte multi bani pentru acestia. Mai mult, sunt foarte putine cazurile in care vedem aceste persoane practicand munca in folosul comunitatii.

“Putem sa vorbim despre problemele Brailei? Ce ma intriga pe mine este ca noi dam foarte multi bani, dumneavoastra aveti foarte multi asistati social si orasul este foarte mizerabil. Nu imi place, pur si simplu. Nu sunt multumit!”, a spus braileanul.

Primarul Dragomir i-a spus acestuia ca asistatii social sunt folositi in limita in care au posibilitatea de a munci. Acesta a spus ca foarte multi vin cu scutiri de la medici si ca este foarte greu pentru Primarie sa verifice medicii, deoarece Primaria nu are acest drept.

“Asistatii social sunt folositi in limita in care au posibilitatea de a munci, deoarece foarte multi dintre ei vin cu scutire de la medic. Noi nu avem atributii sa ii verificam si este foarte greu de verificat. Acesta este adevarul. Nu avem noi, Primaria, dreptul de a verifica medicii”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>