Published On: lun, sept. 11th, 2017

Marian Dragomir: “De acum incep sa pasez ca la primarie”!

dragomir-infobraila4Dupa discursul de deschidere a noului an scolar,la scoala Fanus Neagu,sustinut de edilul sef al orasului ,Marian Dragomir a tinut sa precizeze spre finalul discursului, ca a asigurat fondurile necesare pentru ca aceasta scoala sa fie “anvelopata cu polistiren si vopsita in culori frumoase”.

“Vreau sa va doresc mult succes, sa ramaneti cei mai buni, sa aveti rezultate deosebite,sa depasiti generatia noastra si sa nu uitati ca de fiecare data poate uneori ne dorim sa facem mai mult si noi cei din administratie dar avem anumite parghii care ne mai incetinesc procesul investitional.

Cea mai mare provocare pentru aceasta scoala este ca la urmatoarea incepere a anului scolar,sa avem scoala ca sa ma exprim mai inteligent eficientizata din punct de vedere energetic sau pe romaneste anvelopata cu polistiren si vopsita in culori frumoase pentru ca am asigurat fondurile necesare pentru aceasta scoala.

De acum incep sa pasez ca la primarie! Noi am asigurat finantarea, mai departe este in curte la doamna director.

Mult succes tuturor!, a delcarat, Marian Dragomir.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>