Published On: mar, sept. 19th, 2017

Mafia cerealelor goleste de bani buzunarele mai multor batrani din Rosiori

Share This
Tags

Situatie foarte grea pentru mai multi batrani, din comuna Rosiori, care s-au trezit cu instiintare de plata de la ANAF in valoare de 1-2 miliarde de lei vechi, dupa cum sustine o cititoare a ziarului nostru. Se pare ca batranilor li s-au furat datele personale in urma vanzarilor de cereale, in anul 2012, si astfel s-au trezit dupa cativa ani buni de plata.

Cititoarea ne roaga sa mediatizam cazul si poate se va face ceva pentru acesti batrani bolnavi si fara nici o vina.

"In satul Coltea ,Florica si Pribeagul de pe raza comunei Rosiori judetul Braila sunt aproximativ 100 de persoane, batrani cu varste intre  70 – 80 ani, carora li s-au furat datele personale in urma vanzari de cereale din anul 2012.

Acum le-au venit de la ANAF ca au de plata 1-2 miliarde pentru suprafete de teren de 1-2 ha. Nu stiu cum e posibil asa ceva, in ce tara traim!?

Sunt batrani bolnavi, cu pensii de 500 lei, va rog din suflet poate puteti mediatiza cazul" a scris o cititoare a ziarului INFOBRAILA.RO.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>