Published On: lun, sept. 4th, 2017

Ludovic Orban il compara pe Mihai Tudose cu Terente! Cititorii nostri se intreaba daca liberalul stie ceva si de dimensiunea premierului

penis_terente_infobraila1Discutia serioasa dintre noul presedinte al PNL Ludovic Orban si premierul Mihai Tudose pornita de la locul in care sa-si tina romanii banii, dar si de la aberanta decizie a contului separat de TVA si supracciza la combustibili, capata accente ironice pe internet, multi dintre cititorii nostri intrebandu-se in mesajele trimise redactiei daca nu ar fi indicat ca Orban sa-l intrebe pe Tudose daca are si dotarea lui Terente, supranumele premierului dupa comparatia bancilor cu temutul bandit brailean.

Ludovic Orban l-a comparat pe Mihai Tudose cu banditul Terente. „Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sa ii tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan, inveliti in elastic? In lumea civilizata banii nu mai circula cash. In lumea civilizata oamenii apeleaza la banci. In lumea civilizata bancile sunt acelea care finanteaza economia. Ce s-ar face guvernul condus de dumneavoastra daca nu ar avea bancile? Pentru ca dumneavoastra v-ati imprumutat cu peste 18 miliarde exact de la aceste banci pe care le atacati sistematic”, a intrebat Orban.

Cunoscutul bandit brailean Terente a fost detinatorul un penis urias pe care isi tatuase “F.. bine si apasat la cioc”. Dupa ce a fost capturat si ucis de politisti, banditului i s-a retezat podoaba care il facuse celebru si a fost depusa in formol si se afla la pastrare la Muzeul Antipa”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>