Published On: mar, sept. 19th, 2017

Lucrarile de pe Calea Calarasilor – capcane pentru masini

masina_in_sant_capcana_infobrailaUn cititor al ziarului nostru ne-a trimis mai multe fotografii cu un autoturism ramas blocat intr-o gramada de pietre, rezultat al lucrarilor care se desfasoara anul acesta pe Calea Calarasilor. Pe langa faptul ca ziua, intersectia Bulevardului Independentei cu Calea Calarasilor parca te transporta in New York la o ora de varf, semnalizarea de proasta calitate pune soferii in situatii greu de prevazut, asa cum sustine si cititorul care ne-a trimis fotografiile.

Din imagini, se vede clar ca santul adanc nu a inghitit masina, mai rapida fiind gramada de pietre aflata in fata acestuia. Ca blocarea drumului s-a facut dupa accident o dovedeste si faptul ca in plan departat puteti vedea o masina de politie si doi politisti care, cu siguranta, nu se aflau acolo inainte ca masina sa treaca si sa se infiga in obstacolele lasate de lucratorii care schimba tevile de apa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>