Published On: mie, sept. 6th, 2017

LIGA FLORILOR – HC Dunarea Braila vs CSM BISTRITA

afis infobraila

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza SAMBATA, 9 SEPTEMBRIE cu incepere de la ora 11:00 partida dintre HC Dunarea Braila si CSM BISTRITA, din etapa a II-a, a Ligii Nationale de handbal feminin, LIGA FLORILOR. Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” iar accesul in sala se va putea face de la ora 09:30.

 Biletele se pun in vanzare incepand de joi in intervalul 10:00-16:00, de la Sala Polivalenta “Danubius”, pretul unui bilet fiind de 10 lei.

 Va asteptam in numar cat mai mare la sala pentru a sustine echipa in primul meci de pe teren propriu din noul sezon competitional.

 Indemnam suporterii sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>