Published On: vin, sept. 8th, 2017

La Braila intunericul se taie cu cutitul

In Braila noastra nimic si nimeni nu are limita. E bine zic, l-am putea numi orasul tuturor posibilitatilor. Fiecare face ce vrea, cand vrea si cum vrea.

Nimeni si nimic nu poate opri normalitatea instalata in orasul de la Dunare.

Din ce in ce mai multi indivizi isi fac "dreptate" prin atacuri mafiote, armate sau mai cine stie cum, pe unde vor si cum vor. Depinde aici de resure, au pistoale se impusca, au sabii se taie si asa mai departe.

Pana si firmele care se ocupa de reabilitarea strazilor fac cam ce vor ele si cum vor ele. Cu foarte multi "Dorei" angajti de firmele astea nu prea avem ce sa le cerem. Cei drept, nu sunt platite daca nu fac treaba buna, asa ne spune primarul: "Daca n-ar fi fost firmele astea, din Braila sau din alta parte, n-ati fi avut, dumneavoastra sau eu, din pacate, bancurile cu "Dorei". Din pacate! Nu va sta niciodata primarul langa fiecare muncitor care pune… sau care face o lucrare proasta.Dar, oamenii cu atributii din Primaria Municipiului Braila, in momentul in care merg sa faca receptia lucrarii, dispun de fiecare data refacerea acelor lucrarilor si nu le platesc decat in momentul in care lucrarile sunt refacute. Cel mai important lucru pe care ar trebui sa il stiti dumneavoastra si brailenii este faptul ca nu exista lucrari platite in avans. Neexistand lucrari platite in avans ei nu raman cu banii. Ei raman doar cu lucrarea facuta de doua sau de trei ori".

Parca ne-am mai linistit, nu sunt platiti astia din cauza carora masinile noastre se strica pe zi ce trece. Asta da veste buna! Macar cineva pateste ceva. Noi oricum ramanem buni de plata pentru reparatiile masinilor.

Dar sa nu fim suparati! N-avem strazi bune dar avem masini. Masini care participa la curse chiar. Le stiti si voi, cursele alea de au loc noaptea si din cauza carora nu prea putem dormi. Si sa nu fim rautaciosi, sa amintim si de cursele de motociclete, care au acelasi efect, provoaca insomnii. Dar intelegem participantii la curse, sunt in Braila, pot face ce vor.

Multumim tuturor celor care ajuta la formarea unui oras al tuturor posibilitatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>