Published On: joi, sept. 7th, 2017

Ionel Bancuta, zis “Oaie” si fiul lui, Stivenson Bancuta, sunt cei care l-au taiat pe Saim

Share This
Tags

stivenson bancuta_infobraila1Ieri, strazile Brailei au devenit iar nesigure. Un atac armat extrem de violent s-a petrecut in chiar centrul comercial al orasului, la intersictia Bulevardului “A.I.Cuza” cu strada 1 Decembrie 1918. In timp ce Saim Cezar, care tocmai iesise de la Serviciul Evidenta Populatiei, se urca in autoturismul sau a fost incoltit de trei barbati care s-au napustit asupra lui cu sabiile. Sangele a inceput sa tasneasca din corpul lui Saim, care s-a prabusit pe scaunul masinii. Atacul a durat mai putin de cateva minute, fapt care arata ca agresorii sunt profesionisti.

In urma verificarilor facute de Politie, care a fost sesizata de un apel la 112, au fost identificati trei suspecti cu varste de 35ani, 63 de ani, respectiv de 37 de ani, din Buzau. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta. In exclusivitate, Reporterii Infobraila au aflat ca unul dintre atacatori nu este nimeni altul decat un “celebru” asasin, pe numele sau Stivensen Bancuta.

Cine este Stivensen Bancuta?

La numai 21 de ani, Stivensen Bancuta a fost unul dintre cei mai hautuiti criminal din Braila. In 2001, in dimineata zilei de Sf. Ioan Botezatorul, Stivensen, aflat in Discoteca “Millenium” l-a ucis cu mai multe lovituri de cutit cu lama de 17 centimetri pe Lucian Pandrea, nepotul lui Spiru Buricea, zis “Haret”. Politia a desfasurat ample cautari si, in cele din urma, l-a gasit pe Stivenson Bancuta internat intr-un spital din Bucuresti.Bancuta se ascundea in Sectia de Psihiatrie, incercind sa obtina un certificat de oligofren, care sa-l scuteasca de raspunderea penala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>