Published On: mie, sept. 27th, 2017

Insecte ucigase in Romania / Doua persoane au murit dupa ce au fost intepate

Insecte ucigase au adus panica intr-o comunitate din judetul Dolj dupa ce un barbat a murit intepat de o viespe de padure. Este al doilea satean din acea comuna care moare dupa o asemenea intepatura.

Specialistii spun ca aceste insecte s-au inmultit mult in ultima perioada. De altfel, victime au fost si in alte zone din tara.

Alte doua persoane din acea comuna au fost atacate de viespi in ultimele doua zile si au ajuns de urgenta pe mâna medicilor. Oamenii se tem acum sa mai iasa din case, mai ales dupa ce un vecin de-al lor a murit din cauza intepaturii. Cei mai expusi sunt cei care se aventureaza prin paduri, pentru ca acolo isi fac cuiburi insectele.

Specialistii spun ca acesti gargauni au mai mult venin decât o viespe normala, pentru ca au o dimensiune mult mai mare. Se pare ca s-au inmultit atât de mult pentru ca in paduri nu s-a mai stropit impotriva daunatorilor, asa cum se intâmpla pe vremuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>