Published On: lun, sept. 4th, 2017

Ginerele lui Ion “Teleaga” a ramas fara stadionul Dinamo!

In Monitorul Oficial al Romaniei a fost publicata, vineri, Hotararea de Guvern nr. 616 din 2017 care a consfintit ca stadionul Dinamo i-a fost luat lui Nicolae Badea. Vestea l-a facut sa sara in sus de bucurie pe Ionut Negoita, fostul patron al Hotelului RIN, care a spus: "Intr-o tara in care pare ca nimic nu poate invinge fortele trecutului, aceasta victorie este absolut revigoranta. Sunt convins ca doamna ministru Carmen Dan a reusit astfel sa-si castige un rol important si absolu meritat in istoria fotbalului dinamovist".

Nicolae Badea este cunoscut in mediul de afaceri ca patron al grupului Computerland, dar si ca cel care a incercat sa dea un tun urias preluand controlul pilotajului pe Dunare. Surse politice sustin ca a ajuns in aceasta pozitie dupa ce s-a casatorit cu una dintre fiicele satrapului comunist Postelnicu, cunoscut ca si Ion “Teleaga” pentru ferocitatea cu care aresta oamenii. Nu lipsit de importanta este si faptul ca Nicolae Badea este cumnat cu milionarul fugar Puiu Popoviciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>