Published On: vin, sept. 29th, 2017

GALERIE FOTO: Primaria sare in ajutorul familiilor afectate de incendiul de duminica de pe strada Theodor Aman

Duminica, 24 septembrie, a avut loc unul dintre cele mai mari incendii cu care s-au confruntat pompierii braileni in ultima perioada. Un incendiu care a pornit la o casa de pe strada Theodor Aman s-a extins cu repeziciune la alte cinci imobile. Pompierii braileni s-au luptat cu flacarile puternice mai bine de doua ore. Din cauza ca proportiile incendiului erau ridicate, pompierii care erau de garda si au intervenit, au fost ajutati si de pompierii care locuiau in zona si erau liberi. Potrivit investigatiilor pompierilor incendiul a pornit de la un scurt circuit.

In urma acestui incendiu devastator sapte familii au ramas fara case, chiar in prag de iarna. In cadrul plenului sedintei CLM pe luna septembrie, consilierul independent, Lucian Caprariu, a facut un apel pentru ajutorarea familiilor respective. Apelul acestuia viza atat Primaria, cat si consilierii prezenti in sala.

Primarul Dragomir a spus ca Directia de Asistenta Sociala a luat deja legatura cu familiile pentru a le ajuta. Mai mult, acesta a spus ca o societate de salubritate a mers  si a ridicat deseurile rezultate in urma incendiului gratuit.

“Directia de Asistenta Sociala a luat deja legatura cu cele sapte familii. Exista dosarul cu situatia, a intregii pagube, intregului dezastru de acolo, de la fotografii si pana la situatia financiara a familiilor. Astazi de dimineata(n.r. joi dimineata), toate deseurile au fost scoase in strada ca urmare a prabusirii cladirilor in urma incendiului. Acestea au inceput deja sa fie eliminate de catre operatorul de salubritate in urma unei dispozitii da-te de noi, fara niciun fel de costuri pentru ei, in baza unei proceduri specifice pentru astfel de lucru, iar in cursul zilei de astazi(n.r. joi) vor exista si intalniri cu dansii. Nu am lasat lucrurile sa stagneze!”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>