Published On: Dum, sept. 24th, 2017

GALERIE FOTO: Panica pe strada Theodor Aman / Sase case au fost mistuite de flacari

Share This
Tags

UPDATE: Duminica, in jurul orei 12:45, pompierii braileni s-au confruntat cu cel mai mare incendiu din acest an. Un incendiu care a pornit la o casa de pe strada Theodor Aman s-a extins cu repeziciune la alte cinca imobile. Pompierii braileni s-au luptat cu flacarile puternice mai bine de doua ore. Din cauza ca proportiile incendiului erau ridica, pompierii care erau de garda si au intervenit au fost ajutati si de pompierii care locuiau in zona si erau liberi.

Pompierii au demarat cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza de la care a izbucnit flacarile. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

In urma cu putin timp, un incendiu puternic a izbucnit pe strada Theodor Aman. Initial, un imobil a fost cuprins de flacari, dar la scurt timp valvataiele s-au extins si la case invecinate. Potrivit primelor informatii, in aceste momente ard 5 locuinte, pompierii luptand din rasputeri sa elimine incendiul. Din fericire nu au fost inregistrate victime.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>