Published On: lun, sept. 11th, 2017

Galerie foto: Marian Dragomir: “Recunosc in sinea mea, ca este cea mai buna scoala din municipiul Braila”

Edilul sef, Marian Dragomir, a participat la Deschiderea anului scolar 2017-2018, la Scoala Fanus Neagu, cu bucurie  si emotii, alaturi de “boboceii care pleaca la drum”.

Edilul, a trebuit sa mearga la mai multe scoli si a ales sa onoreze cu prezenta scoala Fanus Neagu pentru a felicita parintii care se ocupa de copii, cadrele didactice si elevii deasemenea, pentru ca e una dintre cele mai bune scoli.

“Ma bucur foarte mult sa ne intalnim! Eu as putea sa spun ca primar ca, trebuie sa merg la mai multe scoli, dar am venit aici pentru ca iarasi trebuie sa spun ca primar, una dintre cele mai bune scoli, dar recunosc in sinea mea, ca este cea mai buna scoala din municipiul Braila si vreau sa felicit parintii care se ocupa de copii, cadrele didactice petru efortul lor si elevii pentru ca se pregatesc pentru drum si sunt generatia care sper sa faca mai mult decat incercam noi astazi.

E frumos cand incepe scoala! Imi spunea baiatul meu daca putem face ceva s-o mai amanam  acum cateva zile si i-am spus ca eu doar iarna cand ninge pot sa aman scoala, in rest nu am aceasta posibilitate. Dar sa stiti ca este frumos sa va intalniti astazi,sa legati prietenii pentru ca scoala are un rol foarte important, sa va pregateasca pentru viata din punct de vedere stiintific sau cultural. Dar pe langa aceste lucruri normale,viata are si momente frumoase ale prieteniei, ale colegialitatii[………]” , acesta fiind discursul edilului sef, Marian Dragomir; urandu-le mult succes tuturor!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>