Published On: mar, sept. 19th, 2017

GALERIE FOTO: Marian Dragomir, dupa ce mai multe vaci au pascut printre blocuri: “Probabil ca cei care au adus vacile printre blocuri erau niste boi”

In ultima perioada in mediul online circula printre braileni tot mai multe fotografii in care se pot observa cum diferite persoane isi scos la pascut, printre blocuri, ovinele si cabalinele. Intrebat astazi despre aceasta situatie, primarul Marian Dragomir, a vorbit foarte dur despre stapanii acelor animale, numindu-i chiar “boi”. Acesta a spus ca Politia Locala va incerca sa-i indentifice pe stapanii animalelor pentru a-i sanctiona corespunzator.

“Din pacate, … este un grad de civilizatie al celor care detin acei cai si care nu inteleg ca nu e normal. Caii nu au ce cauta in municipiul Braila. Probabil ca cei care au adus vacile printre blocuri erau niste boi. La modul cum se comporta acei domni, care au putut sa duca vacile sa pasca printre blocuri, nu sunt dur deloc, ba dimpotriva cred ca ar trebui sa fim mai duri. O sa am o discutie cu cei de la Politia Locala, ca sa identifice animalele dupa acel crotal si sa le dea amenzi proprietarilor. Din pacate, unii dintre cei care au cai sunt deja plini de amenzi, nu au niciun fel de bunuri in proprietate astfel incat sa-i executam pentru amenda respectiva. De foarte multe ori mergem in instanta si se pare ca nu avem succesul necesar, pentru ca orele de munca in folosul comunitatii nu sunt vazute la fel de toata lumea si unii considera ca e un abuz al nostru sa le cerem presteze ore de munca in folosul comunitatii in locul platii amenzii respective. Cert este ca vom lua legatura cu cei de la Depozitul de armasari de la Ramnicelu, sa ne dea o mana de ajutor, ca nu e usor sa prinzi un cal pe strazile Brailei. Politia a dat amenzi, inclusiv a luat niste cai din zona ANL Lacu-Dulce in vara acestui an. E penibil!”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>