Published On: lun, sept. 18th, 2017

Gabriel Vasile Stefan Ciochina revine la sefia DSP Braila, dupa sase luni petrecute pe acelasi post in Botosani

Directorul interimar al Directiei de Sanatate Publica Botosani, medicul Gabriel Vasile Stefan Ciochina se intoarce pe postul de directorul la DSP Braila. El a fost detasat la Botosani doar pe o perioada de sase luni, iar detasarea ii expira la sfarsitul lunii septembrie.

“Delegatia este pe sase luni, iar de la 31 martie sase luni se implinesc la sfarsitul lunii septembrie. Mie mi se termina detasarea. Eu ma duc pe postul unde am fost”, a spus Ciochina.

Situatia este delicata in conditiile in care la concursul care a avut loc saptamana trecuta pentru director executiv la DSP Botosani nu a fost admis niciun candidat.

Prefectul judetului Botosani, Dan Slincu, a declarat ca cel mai probabil la sefia institutiei va fi numita o alta persoana cu delegatie sau va fi trimis prin detasare un alt director din tara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>