Published On: vin, sept. 15th, 2017

FOTO: Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Braila s-a inaugurat/ Totalul invetitiei peste 3 milioane de euro

Astazi, s-a inaugurat sectia de ATI de la Spitalul Judetean Braila. O sectie ultra moderna cu aparatura de noua generatie. Aceasta sectie va fi data in folosinta in cateva saptamani si are un numar de 30 de paturi.

Presedintele Consilului Judetean, Francisk Chiriac, a spus ca totalul investitiei, pentru noua sectie de ATI,  este de 13.998.000 lei.

Deasemenaea, a daugat ca se va continua modernizarea intregul spitalul, si ca pentru sanatatea oamenilor si a brailenilor trebuie facute investitii in spital.

"Una din prioritatile noastre este si acest spital. Astazi, am inaugurat sectia de ATI, o sectie ultra moderna, in care speram ca pacietii vor fi tratati corespunzator. Faptul ca este o sectie noua cu echipamente noi face ca medicii sa isi desfasoare in conditii excelente activitatea lor si sper sa fie super multumiti, asa cum sunt si medicii chirurgi din cele 6 sali de operatie pe care le-am inaugurat. Totalul investitiei a fost de 13.998.000 lei, din care dotari  7.413.000 lei si cladirea, efectiv constructia ei 6.585.000 lei. Nu ne oprim aici, impreuna cu noua echipa manageriala avem planul foarte bine stabilit, in detaliu. Speram sa nu ne omoarea iar, cea mai mare bariera a nostra, achizitia. In continuare, vom marja pe urmatoarele 5 sali de operatie si pe partea de sterilizare. Suntem in stadiul de preluarea a cladirii de cardiologie si acolo avem un plan si speram sa ni-l ducem la capat pana anul viitor, nu pana la final (n.r. finalul anului), ci cat mai repede. Suntem in grafic si cu sectia de radio-terapie, suntem la final de expertiza si asteptam expertiza expertului. Inelul de incediu se va finaliza la sfarsitul lunii, deci vom avea si autorizatie ISU pe tot ce insemna spital. Pe partea de amfiteatru, spitalul este in mometul de fata la achizitionarea si tot ce inseamna parte de utilitati, aici ma refer la gaze, canalizare, apa, dupa care va ramane un rest de executat acolo si il vom finaliza si pe acela. Suntem foarte aplecati pe partea de reabilitare a intregului corp A si corp B", a spus Francisk Chiriac, peresedintele Consiliului Judetena Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>