Published On: vin, sept. 22nd, 2017

Florin Cirligea(PNL): “Guvernul nu are cum sa astupe maririle salariale cu 25%”

Astazi in cadrul unei conferinta de presa, liberalul Florin Cirligea a vorbit despre cresterea salariilor cu 25% promise de Guvernul PSD. Acesta spus ca practic cu modificarele pe care le doreste Guvernul cu plata taxelor de catre angajat, nu face decat sa anuleze majorarea amintita mai sus. Totusi, acesta a spus ca pe de-o parte trecerea platii impozitelor la angajat este benefica, deoarece asa va putea vedea si salariatul cati bani merg la stat si cum sunt administrati de acesta.

“Se spune ca toate taxele vor fi platite de angajat. E un lucru bun ca va vedea si angajatul efectiv cati bani se duc la stat si cum ii administreaza. Ce vor ei(n.r. Guvernul PSD)sa faca prin acest lucru?! Nu vor altceva decat ca maririle aceste la bugetari pe care nu au cum sa le astupe sa le anuleze. Adica o marire de 25% a brutului cu o introducere a 35% taxe se cam aliniaza. Vedeti cum sunt facute?! Marirea de 25%, taxele sunt 35%. Mai scadem 6% din 16% la impozit si sunte cam tot pe acolo. Mai grav este faptul ca vor sa dicteze in mediul privat, unde fiecare stie ce are de facut. Ceausescu a murit in 1989, am sperat sa scapam de aceasta econimie centralizata, daca vor economie centralizata sa ne spuna. Cu fondul suveran vor sa ia de la cei profitabili si sa dea la cei neprofitabili”, a spus Cirligea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>