Published On: joi, sept. 14th, 2017

FESTIVALUL ZILE SI NOPTI DE TEATRU LA BRAILA

In  perioada 17-24 septembrie, Teatrul „Maria Filotti” din Braila programeaza, in cele trei sali ale sale, cea de-a XI-a editie a Festivalului „Zile si Nopti de Teatru la Braila”.Tema editiei din acest an este ”COMEDIA IN FEL SI CHIP”. Unele dintre cele mai reprezentative si titrate colective teatrale din Bucuresti si din tara vor oferi publicului si specialistilor de teatru, ocazia reintalnirii cu regizori importanti, consacrati dar si tineri creatori in ascensiune, actori indragiti, autori clasici dar si contemporani, intr-un cuvant, o paleta diversa de formule dramaturgice si lecturi regizorale, avand in prim plan, COMEDIA.

La actuala editie sunt   invitate  spectacole noi, semnate cu prioritate de regizori mai tineri, dar care de cativa ani isi impun „vocile”, coaguland un curent interesant si cu personalitate, de regizori, actori si scenografi.

               FESTIVALUL ”ZILE SI NOPTI DE TEATRU LA BRAILA” din acest an are programate 18 reprezentatii in decurs de 8 zile, cu cele mai reprezentative teatre din Bucuresti si din tara, vedete de prima marime, comedii clasice si comedii moderne, plus 3 recitaluri de folk, jazz si blues, in spatiul Avantgarde, inaugurat anul trecut.

            Organizatori Festivalului sunt : Ministerul Culturii si Identitatii Nationale ,Cosiliul Judetean Braila, Primaria Braila  si Teatrul Maria Filotti .

          

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>