Published On: joi, sept. 7th, 2017

Evenimentele organizate pentru Zilele Orasului au costat peste 79.000 de euro

Astazi, intr-o conferinta de presa primarul Marian Dragomir s-a declarat multumit de evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Orasului. Acesta a spus ca suma pe care Primaria Braila a cheltuit-o pentru Zilele Orasului a fost de 356.248 lei TVA inclus. O cheltuiala eficienta, dupa cum sustine primarul.

"Toate contractele pentru Zilele Brailei au fost incheiate de Casa de Cultura Braila direct cu impresarii artistilor respectivi, sau direct cu Asociatia Automobilistilor, cu Asociatia Ivan Patzaichin, cu cei care detin luminile, cu cei care au detinut sunetul. Nu s-a lucrat cu nici un intermediar, nu s-a lucrat cu prin nici o societate. Va voi prezenta si cheltuielilie, pentru ca ele sunt transparente. Cel mai important lucru este ca am avut o cheltuiala efectiva, din partea bugetului Primariei Municipiului Braila, de 356.248 lei TVA inclus, pentru un numar mare de zile, din data de 10 pana in data de 15. Faceti comparatie cu toate cheltuielile organizate de orasele invecinate noua pentru o singura zi si o sa vedeti  cat de eficienti am fost noi la Braila" a declarat edilul sef, Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>