Published On: vin, sept. 8th, 2017

Durata lucrarilor de pe Calea Galati se va prelungi

Primarul Marian Dragomir, in cea mai recenta conferinta de presa, a vorbit despre situatia neplacuta creata de firma "Telor Invest", firma care trebuia sa se ocupe de reabilitarea Caii Galati.

"Telor Invest" refuza sa semneze rezilierea contractului pe care nu l-a respectat, fapt care a condus la actionarea sa in instanta de catre Primaria Braila.

"In data de 12 avem infatisare la instanta pentru ordonanta presedentiala depusa de Primaria Municipiului Braila in vederea eliberarii amplasamentului. Cei de la "Telor" au refuzat sa semneze documentele, atunci cand au fost convocati de Primaria Municipului Braila pentru vizualizarea stadiului efectiv al lucrarilor si pentru predarea-primirea amplasamentului. Avand in vedere refuzul lor, am mers pe calea legala, ordonanta presedentiala in vederea evacuarii de pe amplasament si a finalizarii acestui contract" , a spus primarul.

Neseriozitatea firmei "Telor" duce la prelungirea duratei lucrarilor de reabilitare de pe Calea Galati.

"Se va prelungi din punct de vedere a faptului ca va trebui sa facem o evaluare a lucrarilor care sunt necesare a fi continuate pe aceasta strada. Apoi, in final sa avem un nou constract si o noua procedura pentru achizitie lucrari. Sper ca de aceasta data sa castige una dintre firmele serioase si nu o societate care vine, se preface ca lucreaza si dupa aceea fuge de pe santier. (…) Totodata, eliberarea prin forta (n.r. de pe santier), fara baza legala ar constitui un abuz din partea celor care semneaza aceste documente"  a adaugat edilul-sef, Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>