Published On: joi, sept. 28th, 2017

DOVADA AUDIO: Autorul zvonului despre rudenia dintre Soare si Chiriac este liberalul Ovidiu Nechita

Batalia politica dintre PNL si PSD ii determina pe primii sa se arunce in lupta folosind orice fel de mijloace. In incercarea disperata de a-i denigra pe cei din PSD si pe aliatii acestora, liberalii, prin vocea celui mai vocal lider al lor, Ovidiu Nechita, lanseaza zvon dupa zvon. Mai putin interesati de bunul mers al lucrurilor in orasul si judetul nostru, penelistii incearca sa manipuleze presa, unii dintre jurnalisti lasandu-se, cu voie sau fara voie, pacaliti. Un zvon de importanta majora a fost lansat recent, zvon potrivit caruia Dan Soare ar fi cumnatul presedintelui Consiliului Judetean Braila, Iulian Francisk Chiriac. Toate acestea pentru a face o legatura directa in presedintele CJ si un nume cunoscut in lumea interlopa.

Ceea ce fac liberalii arata ca au consultanti care stiu cate ceva. Spunem asta deorece operatiunea lansata de ONL prin Ovidiu Nechita este una de manual. In consultanta politica se poarta urmatoarea strategie: lansezi un zvon incredibil despre un adversar si te uiti la el de pe margine cum se chinuie sa-l dezminta. Evident, liberalii nu se asteptau ca manevra sa le fie descoperita, ei avand in desfasurare mai multe de astfel de actiuni care au ca tinta adversari politici. Dialogul de mai jos arata insa ca au fost prinsi cu mata-n sac, pentru ca nu toti jurnalistii sunt prosti si se lasa pacaliti, chiar daca in conversatie apar si unii care au pus botul sau au fost dusi de nas de Ovidiu Nechita.

 

Nechita: Nevasta lui Francisk… sunt patru frati, surori si un baiat. Doua dintre surori, una il tine pe Francisk si una pe ala, pe Soare.Deci ei se intalnesc la masa. De exemplu, daca sotia ta are frate nu te duci in vizita?!

Iordache: Ma duc, normal, ce ai innebunit?!

Nechita: Pai normal, e familie. Alea doua surori, sunt surori indiferent de ce barbati au, sunt surori. Deci, practic…. ai inteles?

Iordache: Da, am inteles, dar da-mi tu o declaratie, ca nu pot s-o dau in ziar asa.

Nechita: Ai sa vezi ca am dreptate, faptul cu neamurile… Cum e? Neamurile le ai, nu ti le alegi. Daca te uiti pe Mdpress ai sa vezi ca eu i-am dat-o deja. Eu ti-am spus in varianta asta, depinde de cum vrei s-o dai tu, pentru ca aia daca sunt cumnati, sa nu ai tu o problema. E treaba ta. Acum na, eu ti-am spus. Ai sa vezi ca asa e!

 

Din conversatie rezulta clar ca Nechita incearca sa convinga pe toata lumea ca informatia potrivit careia interlopul Dan Soare si presedintele CJ Braila Iulian Francisck Chiriac este adevarata. Spunem pe toata lumea, pentru ca deja un ziar fusese deja convins, dar, evident, era nevoie de impact. Incercarea lor in acest caz a dat gres, lucru care i-a enervat teribil pe liberali, iar consecintele nu s-au lasat asteptate, insa despre acestea vom scrie zilele urmatoare.

Declaratia despre subiect a presedintelui Iulian Francisck Chiriac a fost: "„Nu l-am cunoscut niciodata pe Dan Soare. Nu imi este ruda. S-a ajuns mult prea jos, in noroi as spune. Toate au o limita, cat de dura ar fi lupta intre noi, politicienii. Acum, astept ca liberalii sa imi spuna ca am si o verisoara pe nume Luna, ca sa fie tabloul perfect”.

Ne-am fi obosit sa-i cerem si lui Ovidiu Nechita PNL o declaratie, dar care ziar serios ar mai putea lua in serios ce spune el, dupa ce citesti conversatia de mai sus?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>