Published On: mie, sept. 13th, 2017

Doua lisite, un gugustiuc si un iepure de camp vanate de un brailean

  arma-de-vanatoare In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au organizat si desfasurat o actiune pe raza fondului cinegetic Malu Rosu.

  Cu aceasta ocazie, la ora 20:20, pe un teren agricol, situat intre localitatile Vamesul si Cotu Lung, a fost depistat un brailean, in varsta de 50 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul.

   In interiorul masinii politistii au gasit o arma de vanatoare si 42 de cartuse, iar in portbagaj, doua lisite, un gugustiuc si un iepure de camp, toate prezentand urme de impuscare.

    Cu ocazia depistarii, barbatul nu le-a putut prezenta politistilor nicio autorizatie de vanatoare valabila.

     In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vanatoare fara autorizatie valabila, vanarea in afara perioadei legale de vanatoare la specia respectiva, transportul vanatului dobandit din braconaj, vanatoarea fara polita de asigurare in legatura cu calitatea de vanator si uz de arma letala fara drept.

    Arma, cele 42 de cartuse si vanatul in cauza au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>