Published On: mar, sept. 19th, 2017

“Domnule primar, cand luati masuri? Pe faleza sunt mai multi caini decat oameni!”

caini_vagabonzi_infobrailaRabdarea brailenilor este pusa la grea incercare de faptul ca Primaria Braila nu reuseste sa rezolve, cel putin partial, problema cainilor comunitari. Zilnic, brailenii posteaza pe retele de socializare zeci de imagini cu haite de caini care strabat orasul, atat la periferie cat si in centru. Comentariile acide si furia crescanda a cetatenilor nu pare insa sa-i sensibilizeze in vreun fel pe cei care trebuie sa rezolve aceasta problema. "Domnule primar, cand luati masuri? Pe faleza sunt mai multi caini decat oameni!", l-a intrebat public o braileanca pe Facebook pe primarul Brailei.

Mai mult, la redactia ziarului Infobraila suna zilnic cel putin cateva persoane care semnaleaza haite de caini care le pun in pericol copiii si cer ca administratia sa ia masuri. Cei mai multi spun ca l-au votat pe actualul primar crezand in promisiunea acestuia din campania electorala, cand a promis ca va rezolva problema miilor de caini comunitari de pe raza Brailei. Furia oamenilor a crescut atunci cand, imitandu-l pe fostul primsecretar PCR si fost primar al municipiului, defunctul Anton Lungu, Maria Dragomir a lansat in spatiul public ipoteza ridicola ca patrupedele sunt aduse cu o duba alba si eliberate in oras.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>