Published On: mie, sept. 27th, 2017

Doi frati au iesit la plimbare cu tractorul, fara permis de conducere

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila efectueaza cercetari pe numele a doi frati, unul care conducea un tractor desi nu detinea permis de conducere si celalalt pentru incredintarea cu buna stiinta a autovehiculului.

In ziua de 25 septembrie , in jurul orei 14.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, a oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Braila, un tractor marca Deutz-Fahr , condus de cetateanul roman Gheorghe B., in varsta de 46 de ani. In autovehicul se afla fratele sau, cetateanul roman Costel B., in varsta de 43 ani, proprietarul tractorului.

In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat faptul ca Gheorghe B. nu detine permis de conducere, iar fratele sau nu avea dreptul de a conduce pentru categoria corespunzatoare vehiculului in cauza.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere in sarcina numitului Gheorghe B., iar pe numele lui Costel B. pentru savarsirea infractiunii de incredintarea cu buna stiinta a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu poseda permis de conducere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>