Published On: joi, sept. 21st, 2017

Doi braileni acuzati de furt, indentificati dupa aproape trei luni

In urma cercetarilor efectuate, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat, marti, pe un brailean, in varsta de 47 de ani, banuit ca, la data de 14 iunie a.c., ora 23:00, profitand de neatentia unui tanar de 25 de ani, din municipiul Targu-Jiu, i-ar fi sustras acestuia suma de 500 de lei din portofelul care ii cazuse din buzunar in timp ce se afla pe terasa unei pizzerii din Braila.

Prejudiciul a fost recuperat de politisti si inapoiat persoanei pagubite, iar in cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Tot marti, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au identificat-o si pe o femeie, in varsta de 38 de ani, din Braila, banuita ca, la data de 16 iunie a.c., i-ar fi sustras telefonul mobil unui brailean, in timp ce se afla intr-un parc din municipiu.

Telefonul mobil in cauza a fost ridicat de politisti de la acesta si predat proprietarului, iar pe numele femeii a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de furt.   

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>