Published On: mie, sept. 20th, 2017

Dispar asociatiile de proprietari?! / Propunerea unei brailence pentru primar: “Sa scapam de asociatiile de proprietari ca ne fura in stil mare” / Dragomir: “Sunt de acord”

Ieri, la inaugurarea Pietei Microhala, primarul Marian Dragomir a fost luat la intrebari de brailenii care au iesit la cumparaturi. Intrebarile si doleantele acestora au variat de la gunoi si gropi la faptul ca asistentii sociali stau degeaba si iau bani. O doamna, in tema cu problemele cu care se confrunta mai multi braileni din cauza unor indivizi rau platnici la apa i-a propus primarului desfiintarea asociatiilor de proprietari si crearea de contracte individuale.

“De ce nu scapam odata de asociatiile de proprietari si nu facem contracte individuale? Suntem furati intr-un stil mare”,  a spus braileanca.

Edilul sef i-a spus femeii ca acest lucru este in planul Primariei si ca isi doreste ca in viitorul apropiat sa avem la toate blocurile din municipiu contorizare individuala si contract individual la apa, pentru a nu mai depinde de vecinii care nu platesc.

“Suntem de acord, noi am si sustinut in toama anului trecut contorizarea INDIVIDUALA la apa, numai ca in acel moment unii dintre braileni ne-au cam luat la misto spunand ca avem noi interesul sa montam apometre individuale. Noi nu avem niciun interes sa montam apometre individuale, interesul nostru este, si la apa, la fel ca energie electrica si gaze, sa platesc cat consum eu, fara sa depind de vecinul care uita sa plateasca factura”, i-a raspuns Dragomir.

O alta femeie, care a asistat la discutia anterioara, a adaugat ca “noi deja avem contorizarea individuala si avem diferente la apa si la blocul N4 in Obor avem de plata sase milioane jumate (n.r. lei vechi). Toti avem diferente de apa. Nu trebuie sa corespunda?!”

Dragomir a adaugat ca pentru a se evita aceste probleme este nevoie de contractul individual: “E vorba de contract individual. Acesta este motivul pentu care dumneavoastra aveti contorizare individuala, dar nu aveti contract individual. Scopul nostru este sa avem la apa contract individual, la fel ca la gaze si energie electrica. Pentru acest lucru ne trebuie o decizie de la asociatia de proprietari.”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>